dilluns, de novembre 06, 2006

Per un Govern Estable, Fort i Digne: MAS PRESIDENT

www.maspresident2006.com

Dissabte, a les 18:00 hores a la Plaça Sant Jaume


Article d'en Salvador Sostres que ens ha de fer pensar


"Catalunya no és un govern o un altre, perquè vam passar Felip V i vam passar el franquisme i Catalunya va seguir existint perquè existien els catalans que se la creien i l’estimaven. Hem de tenir-ho clar, Catalunya és i ha estat sempre el petit i particular esforç diari, i és això a què em refereixo quan dic que som herois catalans i volem les estrelles. No hi ha temps ni espai suficient per al derrotisme. L’endemà de l’11 de setembre del 1714 milers de catalans van llevar-se per anar a treballar i Catalunya va seguir existint a través d’ells. Era una època terrible, molt més terrible que la nostra, i Catalunya va sobreviure-la gràcies a la heroïcitat diària de milers de catalans que s’estimaven la nació per damunt de l’anècdota i de la circumstància. Hem sobreviscut temps molts pitjors que els que ara ens vénen, molt més cruels, que ens posaven molt més contra l’espasa i la paret de la desaparició. I els hem sobreviscut amb la grandesa de la nostra perseverança i de la nostra autoestima no pas basada en cap arrogància sinó en el desig d’un món millor. Només ingressen en el futur les persones i les nacions que s’ho mereixen, i només s’ho mereixen les persones i les nacions que senten el desig d’un món millor. És imprescindible que avui ens tornem a llevar tots amb aquest mateix propòsit d’excel·lència: és imprescindible i això és Catalunya. Som el nostre orgull, la qualitat de la nostra feina, l’afany dels nostres propòsits, la nostra obcecació diària de ser millors. Aquest és el motor que mou les nacions i que mou la humanitat. Ens n’hem sortit d’escenaris molt pitjors i ha estat només gràcies al nostre esforç. Al petit gran quotidià esforç personal. Som aquesta llum encesa. Són temps per a herois catalans i volem les estrelles. "

"Catalunya no la feren ni Macià ni Companys ni Franco ni Pujol ni Margall ni la farà tampoc Montilla. Catalunya l'hem fet sempre tots i cadascun de nosaltres empenyent el temps amb les nostres pròpies mans."

Salvador Sostres

5 comentaris:

Anònim ha dit...

El Virolai, himne anti tripartit

Totes les revoltes tenen els seus himnes. Prenent l’entrevista que Xavier Sala i Martín va fer-li a La Vanguardia com a mostra de la mediocritat i ineptitud del nou president de la Generalitat, proposem que la revolta nacionalista contra l’estafa del govern tripartit tingui com a himne “El Virolai”, i que sigui cantat en tots els actes i mobilitzacions que es facin aquests dies.

Anònim ha dit...

Crec que el que s'ha de fer és persistir en la idea d'un pacte "contra" i un govern perdedor, i recordar-ho en tots els actes que facin quan es pasegin per comarques. Hem d'aguantar mesos i potser anys, però tenim raó i els ho hem de dir sempre que puguem: PERDEDORS! MAS PRESIDENT!

Anònim ha dit...

Mas president, de l'escala de veins juasjuasjuas

Anònim ha dit...

A veure si hi ha sort i a les Generals CiU suma amb el Partit Popular. Així pagariem la traició de Zapatero.

Anònim ha dit...

El notari només inclou Catalunya ¿no?