dimarts, de febrer 20, 2007


IDEES DICTATORIALS COMUNISTES A LA GENERALITAT!

Ara mateix em sento estupefacte. Només faig que llegir i llegir, i cada vegada la impotència creix més en mí. La raó és molt sencilla. El partit satèl·lit del PSC, la coalició d'ICV-EUiA, està formada per un conjunt de petits partits que formen aquestes sigles. En concret, el partit EUiA, format pel Partit dels Comunistes de Catalunya, el PSUC viu, el Partit Obrer Revolucionari i tants d'altres, tenen uns idearis ancorats a principis del segle XX amb tics, que sota el meu modest punt de vista, sobrepassen la ratlla constitucional.
L'elegit és el Partit Obrer Revolucionari (POR). Tot seguit mostro l'article primer dels Estatuts d'aquest partit, és a dir, l'espina dorsal que vertebra aquest partit:


Article 1
El Partit Obrer Revolucionari (POR) lluita per agrupar el conjunt de l'avantguarda obrera de l'Estat espanyol sota els principis del socialisme, la supressió de l'explotació del treball assalariat i la instauració, en darrer terme, d'una societat de productors i productores lliures, el comunisme. Per aquest motiu, el POR defensa la dictadura del proletariat, és a dir, la presa del poder polític per part de la classe obrera expropiant la burgesia i destruïnt l'Estat a través de la insurrecció armada, amb l'objectiu d'instaurar un règim republicà fonamentat en els Consells Obrers i en un govern d'obrers i camperols.

Estem a l'any 2007, ni fa 4 dies de la Internacional ni dels anys trenta del segle passat! Com pot ser que un partit que defensa la via armada per fer valer el seu criteri, actualment no només formi part d'un partit, sinó d'un partit de al Govern de la Generalitat? Com és que un partit que defensa la via armada per aconseguir els seus objectius, la llei de partits no fa res al respecte? Si hem d'aplicar aquesta llei, sota el meu punt de vista discutible en alguns aspectes, s'ha d'aplicar per tothom!
Aquesta situació és indignant, i és un INSULT en majúscules a la gran majoria de ciutadans del nostre país. Això no pot quedar aíxi. i l'únic que puc demanar com a demòcrata, l'expulsió fulminant del Partit Obrer Revolucionari del partit de govern d'EUiA. Esperem que pel bé del nostre sistema democràtic s'actui de la forma més pertinent.

6 comentaris:

àlex ha dit...

Els ecopijos són immunes. De la mateixa manera que Esquerra, quan aquesta gent veu la possibilitat d'obtenir una cartera o una cadira s'obliden de la seva raó ideològica i s'instal·len al poder a qualsevol preu. Però tot i així, volen vendre que són gent "independentista", "antisistema","progressita"...riguem una llarga estona davant d'aquesta vergonya...

Anònim ha dit...

Mas avisa que Catalunya té llibertat per triar el seu camí si el TC tomba l'estatut

Artur Mas va advertir ahir que Catalunya tindrà 'llibertat per escollir el camí de futur que consideri just' si el Tribunal Constitucional tomba l'estatut.

D'aquesta manera es desfaria l'encaix constitucional dins l'estat espanyol. Així ho va dir en un acte a Bilbao, al costat dels socis del Galeuscat, Josu Jon Imaz (PNB) i Anxo Quintana (BNG), en un cicle de conferències organitzades per la Fundación Sabino Arana.

Mas també va concretar les dites línies vermelles que CiU no acceptarà que superi una eventual sentència negativa o restrictiva de l'alt tribunal. La definició de Catalunya com a nació i el reconeixement dels seus símbols nacionals, la llengua, els drets històrics, la bilateralitat, el nou finançament no supeditat a la LOFCA, el blindatge competencial, l'acció exterior de la Generalitat, la intervenció en la justícia i les inversions de l'estat en infraestructures són els nous nuclis que la federació nacionalista considera intocables de la reforma.

El líder de CiU no es va afegir a la línia sobiranista apuntada fa alguns dies per Carod-Rovira. Això sí, va sentenciar que si el Constitucional no fes cas de les línies vermelles de CiU, Mas reivindicarà no pas l'estatut pactat a la Moncloa i votat en referèndum sinó l'aprovat el 30 de setembre pel Parlament.

Noticia de Vilaweb

garmir ha dit...

Hola:
La culpa de tot plegat la té ERC que va preferir fer Montilla i els eco-pijos presidents abans que Artur Mas.

Òscar ha dit...

El fill del fundador del POR va amb mi a classe!

Ja t'ho explicaré tot amb més calma!

;->

Anònim ha dit...

He arribat a comptabilitzar fins a 10 partits governant la Generalitat. Només té un nom tot plegat: increïble.

El meu post sobre el tema: http://efectesoposats.blogspot.com/2007/03/9-partits-governen-catalunya.html

Guillem Laporta ha dit...

Crec que la llei de partits podria fer-hi alguna cosa, doncs en els estatuts es fa apologia de la violència. Si vols ho podem mirar i en fem una denúncia.

Guillem