dilluns, de novembre 26, 2007

A Catalunya i als catalans des dels EUA,

All we need to begin with is a dream that we can do better than before. All we need to have is faith, and that dream will come true. All we need to do is act, and the time for action is now.

Ronald W. Reagan, April 28, 1981

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola primo! Sóc la prima! I perquè vegis que jo també se anglès...Come home! I miss you a lot!!!!!!!!!!!

David ha dit...

Hola! Llegia abans el teu bloc, i des de fa uns mesos li havia perdut la pista. Anava a veure com t'havies pres els resultats de les eleccions municipals, però no trobo cap post que ho valori.

Deies que a Cornellà el PSOE no trauria majoria absoluta, i la va fer créixer, fins i tot. ICV va acabar baixant, sorprenent per mi també. El PP sí que va notar l'efecte Ciudadanos, tot i mantenir-se en 3 regidors. CiU supera ERC i es queda amb 2 regidors. És una mica trist dir que CiU baixarà per la taxa de mortalitat. Cal rejovenir l'electorat!! Finalment, ERC es queda a prop de no entrar a l'Ajuntament. Ciudadanos no entra, afortunadament.

A on vius, a Sant Ildefons potser? Ho dic perquè com que preveies que al barri on votes Ciudadanos superaria CiU...a Sant Ildefons Ciudadanos (4.5%) va superar CiU (3.4%) i ERC (2.5%). A cap més barri va passar això. A la zona Centre, per 1 vot de diferència, CiU aconsegueix la segona posició, per davant d'ICV.

Una salutació també des de Cornellà!

P.S: No t'excitis massa amb els socialistes...què hi farem, tu! L'alcalde Balmon (què penós que aquest home hagi tret més que el Montilla, ja ho diuen, ja, que presentant un sofà guanyarien) de tota manera, té raó criticant el PP pel seu franquisme implícit. Fet que no justifica que ells ens estiguin putejant com ho estan fent!