dijous, de juliol 20, 2006

La vergonya dels comunistes a Cornellà

Una de les millors activitats d'estiu és una bona nit navegar per la xarxa tot tafanejant fins que acabes a la pàgina oficial de l'Ajuntament de Cornellà. Una vegada allà, arribo al departament municipal de Medi Ambient i Sostenibilitat. Aquí arriba la meva sorpresa, que crec no mereix menys que la menció a Sorpresa més gran de l'estiu 2006. En la presentació que fa la tinent d'alcalde de Medi Ambient i Sostenibilitat, Carmen Romero, hi ha més de 8 faltes d'ortografia i sintaxis en una curta presentació, a més d'un paràgraf en castellà. Carmen Romero és la portaveu d'ICV-EUiA a l'Ajuntament de Cornellà, tinent d'alcalde de Cornellà, cap de llista a les municipals del 2007 a Cornellà, número 10 per Barcelona a les eleccions del Congrés espanyol i, el que sembla més preocupant, segons fonts d'ICV catedràtica de llengua i literatura!
És molt trist que una administració pública, i més la presentació d'una tinent d'alcalde tingui aquesta qualitat. Em sento indignat com a ciutadà que pago els meus tributs i veig com acaben. Com volen que em cregui els estudis i dades que presenta Medi Ambient i Sostenibilitat al meu municipi si em brinda amb aquesta presentació? Ningú s'ho pot creure. Aquí trobo l'explicació perquè ICV-EUiA no són més que un residu al nostre Parlament, perquè s'han passat més de 23 anys sense governar i quan ho han aconseguit, acaben abans d'hora. Molt trist tot plegat, molt trist...

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Mai havia pensat que això passi a la Cornejà de Montilla! Hem de fer difusió a tots els cornellanencs i tb a la Teniente de Alcalde!!! Quin és el seu mail?

Anònim ha dit...

L'article m'ha sobtat força la veritat, em sembla greu que personatges d'aquesta importancia donguin aquesta imatge tan penosa. O el nivell realment ha baixat, o no es dona prou importancia o potser i és en la possibilitat que hi crec més... avui en dia qualsevol pot ocupar un càrrec polític i dir la seva, ja disposi dels requisits necessaris o no, tot és un descontrol..no deixa de ser una opinió però.

Anònim ha dit...

Les persones demostren la seva capacitat o incapacitat a partir de petits detalls, en aquest cas petits detalls que canten com si fossin grans. Que la tinent alcalde de medi ambient de Cornellà de Llobregat tingui en la seva carta de presentació faltes ortogràfiques tan grans fa que aquest escrit sigui el reflex de la seva feina i de la del seu partit, aquest últim tant a nivell municipal com al país. L’altre dia al debat de l’Escola d’Estiu de la JNC en Puig els anomenava “la secta dels feliços” i crec que va trobar un nom molt encertat. Aquesta anècdota de la carta de presentació de la senyora Carmen Romero ens hauria de fer reflexionar envers la política que ICV-EUiA fa a molts municipis i al nostre Parlament. Recordem a més que la campanya de ICV s’enfocarà a la promoció d’un nou tripartit...

Anònim ha dit...

Algú té el correu de la regidora? estaria molt bé fer-l'hi saber a mitja Cornellà...

Anònim ha dit...

M'agradaria fer una petita apreciació a tot això...qui té la regidoria de Normalització Lingüística a Cornellà?

Anònim ha dit...

quina gentola! mare meva!

Anònim ha dit...

Au marta, la dona aquesta escriu com una palanga i cateta i la culpa resultarà que és d'un altre?

Anònim ha dit...

Quina dona! Sort que a Molins de Rei els d'Iniciativa tenen una mica més de cap i no fan aquestes cagades...Però, com diu la Maria, estem a la "Cornejà de Montilla" i tot és vàlid

Anònim ha dit...

Felicitats pel Bloc i aplaudeixo el de que es mostri al conjunt dels ciutadans qui ens governa, persones incapaces. La cosa es simple, hom pot fer faltes o no quan escriu, però com a mínim ha de tenir la cura de passar el text per un corrector o procurar que una persona hi fagi un cop d'ull abans de publicar-ho en una web.

Es una qüestió de delicadesa, de feina ben feta, de bones maneres, de respecte cap als altres, de respecte cap a llengua i de dignitat.

Anònim ha dit...

Marta, ja que dius: “qui té la regidoria de Normalització Lingüística a Cornellà? ” jo crec que precisament aquest fet ja diu prou sobre la preocupació i respecte cap a la nostra llengua.

M'agradaria saber si aquesta senyora ha rectificat i ha fet com a mínim un escrit (lliure de faltes) on demana perdó després de maltractar la nostra llengua i fer avergonyir el poble que representa.

Anònim ha dit...

Isidre, senyora? quina senyora?