dimecres, d’agost 16, 2006

A totes aquelles víctimes que els
mitjans de comunicació s'obliden






3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina és la reacció de l’opinió pública catalana davant del conflicte Israel-Palestina?

Pel que hem pogut veure, en aquestes últimes setmanes, han tingut lloc diverses manifestacions de clara tendència antiisraeliana, les quals podrien ser diagnosticades conseqüència de la intoxicació y desinformació duta a terme pels mitjans de comunicació del nostre país.

Així és com analitzen els mitjans els conflictes del Pròxim Orient:
“Els terroristes palestins maten o causen víctimes; Les forces israelianes ASSASSINEN”
“Els israelians causen morts on figuren dones i nens”; en canvi, quan els terroristes palestins atenten contra un autobús públic, a dins mai no hi viatgen ni dones ni nens....
També és desconegut per a nosaltres que Hezbol•lah amaga intencionadament els míssils sota edificis de vivendes. No podria ser aquest el motiu pel qual els atacs israelians causen tantes víctimes civils?

Així és que, un cop més, ens dirigim cap a una societat catalana desinformada, on la tendència d’alguns mitjans és dirigir als catalans a entendre el món segons els prismes espanyols.

Anònim ha dit...

A víctimes com en Josep Maria Isanta de Berga, un noi català assassinat per espanyolistes al crit de "vamos a matar catalinos".
Els mitjans de comunicació han amagat i oblidat la veritat.

Anònim ha dit...

No he entés el que l'autor pretén denunciar amb el títol i el seguit de fotos del tema palestí? es una posició més aviat pro-israeliana o al revés? es que no m'ha quedat clar :P m'imagino però que es de denúncia al victimisme palestí i del mal que causa el seu fanatisme.
En tot cas estic totalment d'acord amb Mireia Pujol, a més la política internacional o els "foreign affairs" com dirien els anglesos centren molt la meva atenció, intentant obviar la noticía e informar-me de les coses per mi mateix, es a dir, primer tiro de l'història de la regió en questió desde com a mínim el s XIX per intentar entendre el present.
Deixo el meu mail per intercambi d'opinions o informació: landsknech@hotmail.com