divendres, de setembre 15, 2006

L'alcalde Balmón s'oblida de la senyera per la Diada Nacional



El passat 11 de setembre es va tornar a posar de manifest la manca de sensibilitat per part de l'Alcalde de Cornellà, Antoni Balmón, a la realitat nacional de Catalunya. Alcaldia es va "oblidar" de posar la senyera per la Diada Nacional a Cornellà. Sí, sí...sembla una tonteria però en el fons és un acte de menyspreu als que vivim la Diada patriòticament. Expliquem...
Tal i com diu l'article 8 del present Estatut d'Autonomia (aprovat també pel PSC):

Article 8.

La bandera de Catalunya és la tradicional de quatre barres vermelles en fons groc i ha d'ésser present als edificis públics i en els actes oficials que tinguin lloc a Catalunya.
Això implica que la senyera havia d'onejar al costat de les ofrenes florals que es feien. Davant d'aquesta situació, la Joventut Nacionalista de Cornellà (JNC) va portar la seva senyera per demanar si podia ser posada. L'acció va venir marcada pel respecte al dia, a l'Alcalde i al poble de Cornellà. Es va demanar a l'alcalde si es podia posar la senyera, ja que Alcaldia se l'havia deixat. La resposta de l'Alcalde va ser: "Jo no sóc ningú per dir si es pot posar la senyera" . Tenim un problema molt greu, el propi Alcalde Balmón no pot decidir si la pot posar o no! Davant d'aquest fet, pel respecte a la Diada Nacional, la JNC va posar la senyera. La JNC va repartir pamflets per explicar la situació viscuda, tot explicant els motius de l'acció.
Aquí es veu la manca de respecte per part del socialistes i l'Alcalde Balmón (posat a dit...típic del PSC) a tots els cornellanencs i cornellanenques. La JNC es va excedir? Tot és qüestionable, però, de ben cert sabem, que l'any que ve, si la senyera de l'Ajuntament no hi és, la JNC tornarà a cedir la seva senyera a la ciutat de Cornellà fins que els socialistes ho entenguin!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ei molt bo! quins pebrotets aquests sociates! no podem permetre més insults a la nació!

Anònim ha dit...

Pues lo mismo que pasa con la bandera española en muchíiiiiisimos ayuntamientos aquí en Cataluña...

O todas, o ninguna.