dimecres, d’octubre 04, 2006


Millor cartell de la precampanya

Avui quan estava a la parada del metro, l'andana del davant m'obsequiava amb els cartells de la precampanya. Tots amb el seu estil: el PP intentant movilitzar el seus, Convergència atacant al Tripartit, el PSC cuidant la suposada imatge de bon gestor del seu candidat...Qui tenia més cartells era el PSC, ja que és obvi comptabilitzar els que ha fet la Generalitat, perquè com qui diu no han canviat ni el color...
Però bé, el que més m'ha sobtat ha sigut el cartell d'Iniciativa. Si el mires per sobre saps que és la tonalitat d'IC-V, però si ho mires més a fons el canvi és substancial. Iniciativa ha passat dels colors blancs i verds, colors de la felicitat i l'ecologisme al color negre. És un cartell negre, on apareix del fons un Joan Saura que fa por. Sí, sí...fa por! Joan Saura representa tant en el cartell com en la realitat la vella guàrdia comunista, aquell PSUC mort i enterrat, els partits comunistes que encara no han demanat perdó per moltes de les atrocitats fetes en aquest país i a Europa al llarg del segle XX... La seva rialla transmet la sensació de "prepareu-vos quan torni". Per mí, és un cartell que reflexa molt bé quin és l'ideari del partit residual catàlà: Iniciativa.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

La foscor del tripartit es veu reflectida en els cartells de precampanya. Primer va ser un exministre, Pepe Montilla que va infectar Catalunya amb el seu "careto" en blanc i negre, i ara és aquest altre soci de l'època negra de la democracia catalana que apareix refectint el que són. Gent fosca.

Salutacions des del poble veí!

Anònim ha dit...

català? No. és una sucursal

Òscar ha dit...

Quins collons...parlen de la "decència" del Milà quan anava amb la família en Helicopter d'excursió o la "intel·ligència" dels ecopijos de votar sistemàticament SI a tot el que diu el PSC i haver fet el ridicul en la copnselleria de relacions institucionals muntant el nyap del bus de l'Estatut?

No tenen vergonya ni la tindran mai!jajaja patètics!