diumenge, d’octubre 25, 2009

L'Agbar del Roine?

En el passat post insinuava sobre els efectes que pot tenir la venda de la participació de Criteria d'Agbar a Suez Environment. I aquesta vegada vull profunditzar en les conseqüències positives.

La gran sinergia que s'obre amb el control de Suez és la facilitat de negociació d'un transvasament del Roine cap a Catalunya. Tots sabem que les reticències a superar són les del propi país i les dels governs catalans, espanyols i francès. El control de Suez ens facilita molt les coses. Les reticències polítiques gal·les serien pràcticament nul·les, ja que una mateixa empresa gal·la portaria l'aigua des del Roine fins a la nostra aixeta. Sense adonant-se hem fet un gran salt per poder tenir aquesta infraestructura!

Les dessaladores són una garantia, no un recurs continu. Quan aquest país té les dessaladores funcionant amb un 80% d'aigua embassada, té un problema de principis. I econòmic! Hem d'internalitzar el cost de les dessaladores com a infraestructura de garantia, i que la font en continu de l'Àrea Metropolitana i Barcelona ha de ser el sistema Llobregat i Roine (notis que no dic Ter). No parlo a dos anys vista ni a deu. Parlo del futur d'aquest país.

1 comentari:

Anònim ha dit...

http://markonzo.edu http://www.netknowledgenow.com/members/Atorvastatin-Calcium.aspx http://aviary.com/artists/Singulair-side underwrite http://www.ecometro.com/Community/members/meridia-weight-loss.aspx http://www.netknowledgenow.com/members/prozac-side-effects.aspx http://aviary.com/artists/Synthroid-oral mills http://aviary.com/artists/protonix http://aviary.com/artists/Atenolol-oral securty brooms http://www.netknowledgenow.com/members/Clonazepam-Drug.aspx http://aviary.com/artists/Azithromycin http://cipro.indieword.com/ http://aviary.com/artists/Ezetimibe cundy intellects