dijous, de gener 20, 2011

Carta al director de la DGT


El sr. Pere Navarro ha fet unes declaracions en forma d’advertència al President Mas, tot dient que si suprimeix el sistema de velocitat variable en les vies d’accés a Barcelona, hi haurà més accidents i víctimes, havent d’assumir algú la responsabilitat. Si agafem el programa electoral de CiU, el punt 345, diu: “adequarem els límits de velocitat a les situacions reals de risc i de congestió de trànsit, amb la supressió dels límits actuals que, amb caràcter general, situen com a màxim en 80 km/h la velocitat permesa en determinats trams d’autopistes i autovies”. Si hom busca velocitat variable al programa, no apareix per enlloc. El President té el suport de les urnes per flexibilitzar el límit dels 80 km/h i les insinuacions de la velocitat variable són malintencionades per causar confusió. El tot s’hi val ha tornat.

2 comentaris:

EnriqueV ha dit...

El conseller diu que si vol la velicitat varaiable o que no???

http://elperiodico.com/es/noticias/sociedad/20110121/govern-quiere-ampliar-velocidad-variable-todos-los-accesos-barcelona/673775.shtml

Jordi Rosell ha dit...

EnriqueV,

la clarificació va en la direcció dels 80 km/h, no de la velocitat variable. La velocitat variable no hi ha compromís sobre el que s'ha de fer. Crec que queda prou clar en el meu escrit, o aquest és el seu objectiu.
Referent al enllaç, tot i que no es parla de la velocitat variable, et recomano:

Shock wave elimination/reduction by
optimal coordination of variable speed limits.
P. Breton, A. Hegyi, B. De Schutter, and H. Hellendoorn

És molt interessant!