dilluns, de maig 22, 2006

Assalt a la UPF
La nit del 18 de maig un grup de desconeguts va aprofitar la Festa de la Solidaritat de la UPF per assaltar unes dependències d'una organització estudiantil, la ULD. Es tracta dels Universitarios Liberal Demócratas, que es defineixen com asociación universitaria no nacionalista. El grup d'assaltants va trencar la porta del despatx i van enttar dins, on van ocasionar diverses destrosses entre el material del despatx: ordinadors, objectes de l'oficina... A més, es van emportar documentació de l'organització. La deplorable acció també va anar acompanyada d'una pintada a l'exterior del despatx on s'hi pot llegir Fora feixistes de la UPF!
Davant d'aquesta situació, s'ha de condemnar l'acció sense cap mena de mirament per part de totes les associacions de la Pompeu Fabra (es veurà aquest dijous si serà així). La ULD és coneguda entre els estudiants com una universitat propera al PP, tot i que formalment els membres no en formen part. El recel entre sectors d'estudiants estan molt vius, però no han de fer que oblidem que ens trobem en una universitat pública i tots hem de conviure entre nosaltres, siguin quins siguin els nostres ideals.
En aquests moments només espero que siguin trobades les persones que han ocasionat els desperfectes i l'òrgan de govern de la UPF prengui les mesures pertinents per netejar la imatge de la casa.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

No entenc com pots donar suport a 4 desgraciats que l'únic que saben fer és conferències amb en Paco Caja. Tinc curiositat si encara els hi dura l'enrabiada amb les NNGG... ji ji ji

Anònim ha dit...

Hola Silvia!!
Primero de todo te diré que me da pena tú forma de expresarte llamándonos 4 desgraciados (y te lo digo enprimera persona pq yo soy miembro de ULD en la UB)sólo pq tengamos unas ideas políticas, supongo, diferentes a las tuyas; viva esa tolerancia!!!!
En segundo lugar, me alegro mucho de que haya gente que, independientemente de las ideas políticas puesto que las desconozco las de este blog, condene actos bandálicos. Ese es el primer paso, acabar con la violencia y la intransigencia, y luego se podrá debatir todo lo qeu se quiera.
La "enrabiada" con NNGG, como tú llamas a una disconformidad en la manera de hacer las cosas, sigue igual.

Cambia tu tono; te lo recomiendo; te das a conocer demasiado rápido.
Vicky

Òscar ha dit...

Condemno la acció de atac a la ULD i penso que les culpables han de ser castigats a la vegada que denuncio el mercaedig i l'excés de victimisme que fa aquesta gent en la línia més dura del Vidal-Quadrisme.

Anònim ha dit...

Sens dubte, és lamentable aquest atac a una associació d'estudiants de la UPF al mateix temps, que no es menys trista la passivitat de la Universitat vers aquests grups, que reben generosíssimes subvencions i causen un gran número d'aldarulls a la UPF.


Molt trist, tot plegat.

Anònim ha dit...

hola primos de mierda!!
k esta web es un mierda acabada no se donde se encuentran las centrales eolicas de los cojones!!!

y todos soys unos primos x comunikarvos x aki i no x el msn!!!



PRIMOS DE MIERDA

Anònim ha dit...

si kereis follar llamad al 628282544

hos esperare