dilluns, de maig 08, 2006


Cop de timó
En aquests moments el país està sota una paràlisi governativa molt superior a la que ens té acostumats el tripartit en els últims mesos. El president de la Generalitat, els consellers i els partits que formen el pacte del trispartit a Catalunya estan en fallida tècnica. Són del tot inoperants i no es troben en condicions de portar endavant la situació. Les tensions internes continuen, les desqualificacions en públic entre els tres partits augmenten, les posicions sobre l'Estatut dins del Govern són cada vegada més distants...
Davant d'aquesta situació només hi ha una sortida possible a hores d'ara, les eleccions anticipades. Demanar-les no és per erosionar el Govern de la Generalitat, tot el contrari, el que es vol es treure el país de la crisi en la que es troba i donar una sortida digne a l'executiu i al seu cap. Per anar a eleccions hi ha dues formes possibles. La primera i més raonable és la dissolució del Parlament per part del President de la Generalitat. Sembla que aquesta és la sortida més difícil del President, però la segona faria que el President de la Generalitat sortís per la porta del darrera. En aquests moments, la millor forma de servir aquest país, és que CiU presenti una moció de censura amb seny, coherència i sentiment de país. És aquesta la millor alternativa? Ara mateix tinc molt clar que és el que necessitem.

2 comentaris:

Salvador Grifell ha dit...

No cal moció de censura, ja que se la faran ells mateixos. Maragall fotrà fora del govern als consellers d'ERC -Republicans pel càrrec- i convocarà eleccions per a la tardor.

Jordi Rosell ha dit...

Bé, felicitats pel Salva...la seva predicció ha sigut bona! El compte enrere ha començat...