dissabte, de setembre 08, 2007

Posem a ratlla els sociates (des de Boston també)

Fa dies que no escric al bloc per falta de temps. Ara sortirem a sopar i a viure la nit per Boston. Però abans, per agafar forces, que millor que posar a ratlla els socialistes, una de les activitats més divertides.
Com que no tinc ganes de pensar gaire, miro el bloc d'en Saldaña perquè sé que sempre m´ho passo bé comentant el seu bloc. Bé, jo diria que ja no és un bloc. L'últim comentari no només m'el va vetar, sinó que va vetar el seu propi article. Ara ha anat més lluny i ja no deixa fer comentaris. Quan fa aquestes coses, m'acaba donant la raó, i ara me la tornat a donar. No vol crítiques al seu bloc, no vol comentaris d'altres tendències. És la política de la secta roja, la que ensenya Montilla als seus militants i que en Saldaña segueix al peu de la lletra. Saldaña, tanca el bloc i escriu un diari personal que només puguis lleguir tú i puguis gaudir del món idíl·lic del PSC. No tinc cap inconvenient en regalar-te'l. Llibertat, llibertat...

Comentaré el seu article sota el títol "Nacionalisme puntual de Diada". És la tercera vegada que el llegeixo i encara no li he trobat el sentit. Referent al text, no sé encara per on agafar-lo. La secta roja ensenya als seus militants a què hi ha un partit nacionalista conservador anomenat CiU que vol fer la pinça amb el nacionalisme conservador espanyol anomenat PP, i que mentrestant va fent la puta i la ramoneta amb d'altres partits. Bravo! L'article està molt ben fet. La gestoria Montilla et donarà molt bona nota per fer el que ells volen: gestionar montillament.

És trist que vulguis parlar de la Diada Nacional de Catalunya i facis aquest article. Em fa molt de mal la veritat, no només el teu article, sino perquè en Saldaña no està sol, hi ha molta gent que pensa com ell. Això és el que veritablement ha de preocupar a tots els patriotes que estimem aquest país.

El que més m'agrada és la foto on surt en Saldaña amb la senyera. La senyera la va posar la JNC l'any passat, perquè la gent com en Saldaña, no tenen cap mena de mirament ni de respecte per un dia com aquest, i menys per la Diada. La poso, m'agrada. Em dona forces per tirar endavant, perquè t'adones del sentit d'una de les grans frases de Joan Fuster i que hem de mantenir ben viva: "Tota política que no fem nosaltres, serà feta contra nosaltres" .

1 comentari:

Anònim ha dit...

des d'on sigui!

I sobre aquest paiu...Només cal veure com va vestit. La foto només te un any? Per que la roba sembla de fa 20 anys... Els pantalons li van fatal i es veu que els ha portat altres dies i que no s'han planxat gaire (ni netejat). I a dalt? una cosa indefinida i amorfa, no és ni una americana ni jaqueta ni res. I la camisa és massa clara... quin desastre de combinació. I quins sabatots!

Amb aquest panorama he anat al seu bloc. M'encanta la foto de les municipals (esquerra-inferior) on surt el Balmon caminat pel carrer parlant per telf i el Saldaña a 3 metres... ohhh quin moment tant important de la seva vida!

La foto superior -igual que el banner inferior- denota cert egocentrisme, bé, de fet és un poema. Si vols portar corbata fes-ho però no vagis amb un nus terrible i el botó descordat. El conjunt de llibres per que és ? Per fer veure que ha llegit?

Amb aquest panorama he pensat que calia llegir un post (Per riure sobretot) He buscat un títol interessant i he triat el post “que le vaLLA bonito” ... Després de tres ratlles m'he dit:Basta LLa, hasta aquí puedo leer.