dimecres, de febrer 25, 2009


Ahir vaig rebre una carta del únic candidat a rector a la UPF. L'adjunto perquè tothom vegi l'esforç que dedica el candidad a dir almenys quatre paraules ben dites.

Benvolgudes, benvolguts,

M’adreço a vosaltres aquest darrer dia de campanya electoral per demanar-vos que dijous us apropeu a les urnes.

Malgrat ser l’únic candidat, durant aquests darrers 9 dies he volgut fer una campanya intensa i trobar-me amb tots els sectors de la comunitat universitària. Han estat vuit trobades amb els departaments, cinc sessions amb el PAS, una amb estudiants de postgrau, una amb investigadors, quatre reunions amb associacions d’estudiants i un debat obert . Durant totes aquestes reunions he pogut escoltar-vos i compartir les idees i els projectes per a la UPF del 2015 (en trobareu el relat a www.jjmoreso.net)

A tots els que penseu que la UPF és una bona universitat, que ha mantingut i millorat el seu projecte d'universitat pública de qualitat durant aquests últims 4 anys, a tots els que esteu raonablement satisfets de ser estudiants d'aquesta universitat, us vull demanar que feu sentir la vostra veu donant-me el vostre suport i el vostre vot el dijous 26 de febrer a les eleccions.

Moltes gràcies.

JJ Moreso


Escolti, no es pot presentar a unes eleccions dient que els que estiguem raonablement contents el votem, perquè, al cap i a la fi, els nous projectes i les seves idees han de ser el que han de marcar la nova etapa, i no pas psstt...anem fent. Patètic que un candidat demani així el vot.