dimecres, de juny 09, 2010

De bascos i catalans

El tema de la independència m'ha fet vindre al cap una conversa de fa uns 5 anys. Era amb nacionalistes bascos, quan el famós Pla Ibarretxe es presentava davant les Corts espanyoles. La comparació va ser: "Cada paraula que diu el lehendakari està recolzada per bona part del poble basc. Som nosaltres el poble qui estem fent que els polítics demanin el que nosaltres volem a Espanya." La comparativa era odiosa; eren moments en què els nostres polítics estaven tirant endavant l'Estatut i l'estira i arronsa era constant entre ells. I tenien raó, perquè era una cosa que només importava a la classe política i el poble estàvem per d'altres coses.
A dia d'avui, els papers s'han invertit.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola
no consigo entender muy bien esta entrada tuya. Quiere decir que hoy dia si estamos los ciudadanos por la indepencia??? Mas que por otros porblemas?? No creo que sea esa la lectura , sería extraño que alguien como creo que eres tu deje de lado las cifras de participacion.
Por eso te envío el comentario no comprendo la entrada .
Un saludo

Anònim ha dit...

Perdon mi comentario anterior ahora veo la fecha de publicacion. Imagino que creias que iba a ser diferente. Bueno entonces me vale para decirte que tras el 20 J ya deben saber los politicos lo que realmente nos interesa.
un saludo