dijous, de març 14, 2013

Premi Societat Barcelonesa Econòmica

L'espiral del dia a dia en política ens té massa ocupats, i hem de buscar els nostres espais per mostrar que els que tenim vocació de servei públic, també tenim les nostres inquietuds fora de la política i podem aportar al conjunt de la societat des de fora d'aquesta.
Avui, la Societat Econòmica Barcelonesa d'Amics del País (SEBAP), m'ha premiat amb un dels seus premis a l'àmbit universitari relacionat amb el desenvolupament econòmic de la ciutat de Barcelona i els seus voltants. El títol del treball, Ciutat, creixement econòmic i eficiència dels serveis públics: Anàlisi econòmic del model de gestió del servei d'autobusos a l'àrea metropolitana de Barcelona, pretén mostrar el millor del sector públic i privat, i buscar que com a ciutadans, rebem el millor servei possible. 
Aquest premi no deixa de ser un reconeixement a  poder servir  a la nostra societat des d'àmbits diferents a la política, i la tasca d'investigació universitària, n'és una que també m'agrada i que m'hi dedico tant com puc. Gràcies a la SEBAP.