dilluns, de novembre 29, 2010

El Canvi fa forat a Cornellà



Primer de tot, felicitar al PSC que ha sigut el partit que ha guanyat a la ciutat de Cornellà. La seva victòria és clara i segueixen mantenint la hegemonia. A dia d'avui, hi ha només 5 municipis mitjans i grans que es mantenen fidels al PSC: Cornellà, l'Hospitalet, Santa Coloma, Sant Adrià i Viladecans. Només faré 4 ratlles de Cornellà.
Comencem:
  • El PSC ha patit el pitjor resultat de la seva història a Cornellà. Mai havia tret tants pocs vots a Cornellà, tot i tenir un candidat que ha estat 19 anys alcalde, guanyant de forma aclaparadora a les municipals.
  • CiU mai havia estat tant a prop del PSC en nombre de vots. La última vegada va ser a l'any 1995, quasi a 7000 vots de diferència. A dia d'avui, la diferència només és de 3.800 vots.
  • Al barri Centre i Riera, ens hem quedat a dos vots del PSC (2498 a 2496). Escoles on al 2006 no es guanyava a cap taula, aquesta vegada guanyàvem a la majoria de les taules.
  • Al barri d'Almeda, s'ha guanyat a totes les taules.
  • Al barri de Fontsanta-Fatjó s'ha guanyat en més d'una taula, impensable fa un temps.
  • S'ha reduït distàncies a la Gavarra i a Sant Ildefons, però el PSC segueix sent la força més votada.
  • Em falta saber el barri del Pedró amb exactitud, però sembla que la retallada en la majoria de les taules hauria sigut molt significativa, fent que estiguessim just darrera del PSC.
Hem contribuït des de Cornellà a fer que el canvi sigui possible a Cornellà. Donar les gràcies a totes les persones que ens han votat, i com ha dit l'Oriol Pujol aquest matí, som conscients que ens han prestat uns vots del PSC i d'ERC i els haurem d'utilitzar bé.
I per suposat, gràcies a la gent de Convergència de Cornellà per treballar tant intensament aquests dies.

Quin gran dia! El Canvi ja és realitat!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Jordi! A veure si aquestes distàncies amb el PSC es poden reduir a Cornellà com heu fet en aquestes eleccions.

No hi ha hagut color en les votacions realitzades ahir, totes les comarques tenen un clar vencedor. El que encara em sorprèn és com un partit que ha "violat" Catalunya, denunciant el que el poble ha votat i portant a un tribunal (de dubtosa credibilitat) perquè ho retalli hagi aconseguit col·locar-se com a tercera força política del país.

De nou, moltes felicitats per la feina que heu fet i recollit!

Jordi Rosell ha dit...

Gràcies Ignasi! Espero que això continui i estiguem a l'alçada de les circumstàncies!
El vot dels "violadors" és vot que prepara les legislatives. No sé fins a quin punt dir-te que són peperos que no votaven en les anteriors i ara estan plenament mobilitzats. Mentre s'escrutaven les meses, tenia la comparativa amb les passades, i es complia l'increment d'un 25-30% dels vots a cada taula. I era homogeni en cada taula. Entre els nostres resultats, la caiguda sense fre dels socialistes i això, no em trobaven el pols diumenge...