dissabte, de novembre 27, 2010

Les males pràctiques del PSC a Cornellà (II)

Eren les 18:15 i un dels autocars cap al míting final del Sant Jordi passa pel barri de Sant Ildefons. L’autocar, para uns moments en un semàfor, just davant del mercat, i de cop i volta se sent: “els socialistes, els socialistes”. Gent de CiU anunciaven la seva presència. El PSC estava fent propaganda davant del mercat amb una carpa, apurant les últimes hores de campanya. Mires, comentes, i res més. Fins aquí, tot correcte.

Però just davant de la carpa, hi havia un grup del Festival de Pallassos de Cornellà fent la seva actuació. Entenem per just davant que la distància entre la carpa i els pallasos no supera els 4 metres. El Festival de Pallassos té actuacions a Cornellà aquests dies, tant en espais tancats, així com actuacions mòbils per la ciutat. La presència dels pallassos i la carpa del PSC no és casualitat d’aquell moment. Com és obvi, de l’autocar van començar a sortir flashos per captar el moment, fent que la tinent d’alcalde s’adonés de la nostra presència. Ràpidament, però sigilosament, es veiem com ordena que els pallassos es moguin, allunyant-se de la carpa del PSC. Aquesta situació, posa de manifesta quina utilització dels recursos públics fa el PSC a Cornellà; la línea que separa partit i Ajuntament fa que situacions com aquesta, sigui cada vegada més petita.



Per cert, perdoneu per la mala qualitat de la imatge.

2 comentaris:

Joaquim ha dit...

Jo vaig passar tot just davant del mercat vora un quart i escaig de sis i cal dir que els sociates van muntar la carpa abans que es comencés a muntar l'espectacle dels pallassos. I crec haver-los vist per la zona d'ençà que va començar la campanya.

Considero que deuen haver crítiques més contundents que no pas la col·locació d'una carpa... suposo que la precampanya de les municipals tot just acaba de començar...

Jordi Rosell ha dit...

Bones Joaquim,

degut a què desconec qui va anar primer, em dedico a descriure la situació què hi havia. Per mi, és el de menys, ja que el que compte són les intencions amb les que es va fer, sembla ser.
I, crec que tens raó amb la precampanya, però crec que seria bo començar després d'aquestes festes per poder veure les coses diferents, ja que ara podem estar influenciats per les eleccions d'ahir.